2023 TİKTOK’UNUN TREND BEŞ SAÇ MODELİ

Balon Örgü
Aklınızda denemek istediğiniz bir trend mi gördünüz? 2023’ün en iyi saç modellerini bulmak için TikTok’u taradık ve görünümünüzü taze tutmanın minimal çabayla nasıl yapılacağını size burada anlatıyoruz.

Balon örgüler 2022’nin en büyük kırmızı halı TikTok saç trendlerinden biri olan bu Y2K geri dönüşü, Grammy’deki ünlüler arasında giderek daha popüler hale geldi.

Fishtail örgüler için yeteneklere sahip olmayanlar için bir kurtarıcı olan balon örgüler, son derece düşük bakım gerektiren modern ve şık bir görünüme sahiptir.

Bu hatasız TikTok saç modeli için saçlarınıza herhangi bir rahatsız edici kabarıklığı gidermek için Air Dry Waves Stil Köpüğümüzü uygulayın. Saçınızı baş derinize yakın bir şekilde lastik bir bantla toplayın. Sonra, ponponunuzun birkaç inç altına başka bir bant bağlayın ve sonuna kadar devam edin.

Bantlar yerleştirildiğinde, her bölümü dikkatlice taramak ve ‘balonlarınızı’ oluşturmak için parmaklarınızı kullanın. Uçan telleri kontrol etmek için biraz saç spreyi ile tamamlayın.

2. Dolgun Saçlar
70’ler büyük bir dönüş yapıyor ve bu çok sevilen ikonik saç modeli, onu yeniden oluşturmak için TikTok’a akın etmemize neden oluyor.

Bu retro, dalgalı, fön saçları platformun genelinde büyük bir popülariteye sahip olmuş, tüy kesimi ilham alan görünüm 900 milyondan fazla görüntülenmeye sahip. Bu ultra-şık saç modeli, hacmi artırmak ve göz alıcı, kabarık ve enerji dolu bir görünüm elde etmekle ilgilidir. Kabarık bir fön saçı nasıl elde edilir: 70’ler tarzı bir fön saçı elde etmek için saç maşaları veya şu anda TikTok’ta büyük bir trend olan Velcro rulos yöntemini kullanabilirsiniz:

  • Saçınıza Fön Spreyimizi, yaklaşık olarak havluyla kurulanmış saça uygulayın.
  • Saçınızı ortadan ayırın, ardından yüzünüzden uzaklaşacak şekilde saçınızı kurutmak için bir kurutucu kullanın.
  • Her saç telini sıcakken bir Velcro rulos etrafına sarın ve bir klips ile sabitleyin.
  • Saçın tamamen soğumasını bekleyin ve ardından ruloları çıkarmadan önce bekleyin.
  • Tutuş ve kabarık görünüm için son bir Volume Lift saç spreyi püskürtün. Bu tarz, ince telli saça hareket ve hacim eklemenin kolay bir yoludur. İnce telli saça hacim eklemek için ipuçlarımızı ve önerilerimizi kontrol edin.

    3. Perde Perçem
    Perçemler hiçbir zaman gerçekten modadan çıkmamış olsa da, özellikle perde perçemler büyük bir TikTok saç kesimi trendi haline geldi. Bu yüzü çerçeveleyen perçemler ortada açılır ve yanak kemikleri civarında sona erer, bu da kemik yapınıza bakılmaksızın son derece hoş bir görünüm sunar.

    Perçemlerin tek sorunu, genellikle çok fazla bakıma ihtiyaç duymalarıdır. “Dağınık” görünümler TikTok’ta sık sık görülse de, dikkatli bakım olmadan rahatsız edici bir şekilde bakımsız görünebilirler. Perçeminiz en iyi görünümünde kalması için düzenli olarak kesim yaptırmanız ve çatlamış uçları önlemeniz önemlidir.

    Stil oluşturduktan sonra, perde perçemlerinizi düzleştirmek için Perfect Finish saç serumumuzu kullanın. Bir perçem size uyup uymayacağınızdan emin değil misiniz? Yüz şekillerine ve saç tiplerine uygun perçem saç stillerimiz listesini kontrol edin.


    4.Düz Topuz
    Son bir yıl içinde birçok ünlü tarafından fark edilen ‘mesai dışı model’ ilhamlı düz topuz, TikTok’ta dağınık topuzu geride bırakmış durumda. Anında büyüleyici cazibesi nedeniyle adını alan bu A-liste favorisi, çok az çaba harcayarak düzenli ve podyum için hazır bir görünüm elde etmenizi sağlar.

    Bu görünümü elde etmek için saçınızı ortadan ayırın ve düğümleri taramadan parmaklarınızı geçirebilene kadar tarayın. Saç diplerinizden uçlarına kadar bol miktarda stil kremi uygulayın. Ardından saçınızı baş derinizden nazikçe yukarı doğru taramak ve saçı bir araya getirmek için saçlarınızı bir araya getirin. Mümkün olduğunca sıkıca sabitleyin ve ipeksi düz bir sonuç için uçan telleri saç serumu ile düzeltin.

    5. Doğal Bukle
    İngilizcesi Heatless curls olan bu saç modeli TikTok’ta gerçekten popüler olan bir trenddir ve kullanıcılar doğal buklelerini yapmak için geleneksel saç şekillendirme araçlarından vazgeçerek her gün kullanılan nesneler gibi sıradışı yöntemler ve araçlar kullanmışlardır.

    Isı kullanmadan bukleler oluşturma, özellikle popülerdir ve TikTok saç bukleleme hileleri, bornoz kuşağı ve çorap gibi günlük nesnelerle geleneksel saç şekillendirme araçlarını terk etmektedir (bize güvenin, işe yarıyor).

    Sizi kafa karışıklığından kurtarmak için bu yöntemleri aşağıda açıkladık: Çorapla saçınızı nasıl buklersiniz:

    1. Saçınızı tarayın ve dört bölüme ayırın.
    2. Bir çorabı iki saç bölümü arasına yerleştirin, ardından saçı çorabın etrafında çapraz olarak örün.
    3. Uçları sabitlemek için bir lastik kullanın, ardından diğer tarafla tekrarlayın.
    4. Saçınızı bir sprey ile düzeltin ve gece boyunca bekletin.
    5. Sabah, çorapları çıkararak gece boyunca oluşturulan bukleleri ortaya çıkarın.

    Bornoz kuşağı ile saçınızı nasıl buklersiniz:

    1. Saçınızı hafifçe nemlendirin.
    2. Bornoz kuşağını başınızın üstüne yerleştirin, böylece her iki taraf da kulaklarınızın üstüne düşer.
    3. Saçınızı kuşağın etrafına kadar sarmaya başlayın ve en altına ulaşana kadar devam edin.
    4. Ucu bir lastikle sabitleyin.
    5. Saçınızı bir saç spreyi ile düzeltin ve gece boyunca bekletin.
    6. Sabah, kuşağı dikkatlice çözün ve bukleleri düzleştirmek için parmaklarınızı nazikçe geçirin.

    Bu ısı kullanmadan bukle oluşturma yöntemleri, ısı stil araçları kullanmadan doğal ve kolay bir şekilde bukle elde etmenin bir yolunu sunar.

Yorum yapın