2023 Yılının En İyi 9 Kuru Şampuanı

Saçınızı yıkamak bir angarya gibi gelebilir, ancak iyi bir kuru şampuan yıkamalar arasındaki süreyi uzatmaya yardımcı olabilir. En iyi kuru şampuanlar fazla yağı emer ve saçlarınızı ağırlaştırmadan saç renginizle uyumlu bir şekilde karışır, böylece saçlarınız daha uzun süre harika görünür ve hissedilir.

En iyi performans gösteren kuru şampuanlardan oluşan bir seçki sunmak için formül türlerini, boyutlarını, kokularını ve içeriklerini araştırmak için saatler harcadık. Ayrıca KEVIN.MURPHY markası için bir STYLE.MASTER olan Sarah Lund’a danıştık. Lund, “Kuru şampuanlar ya toz nişasta bazlı ya da alkol bazlı (ya da her ikisi birden!) olarak çalışarak fazla kiri, yağı ve kokuları emer,” diye açıklıyor.

Saç tipiniz ne olursa olsun, bu kuru şampuanlar yıkamalar arasında geçirebileceğiniz süreyi zahmetsizce uzatacaktır.

En İyi Genel Kuru Şampuan Living Proof Perfect Hair Day (PhD) Kuru Şampuan

Kimler içindir? Tüm saç tiplerinde işe yarayan, hızlı emilen bir kuru şampuan isteyenler.

Kimler için değildir: Çok kuru saçlara sahip kişiler.

Living Proof’un Perfect hair Day (PhD) Advanced Clean Kuru Şampuanı, markanın ikonik aerosol kuru şampuanının güncellenmiş bir formülasyonudur. Bu versiyonu diğerlerinden ayıran, duşu taklit eden teknolojisi ve geliştirilmiş içerik profilidir. Hızlı emilen tozlar aşırı sebum ve terle mücadele ederken koku nötrleştiriciler ferah hissetmenizi (ve kokmanızı) sağlar.

Saçı donuk ve düz hale getirebilen çevresel stres faktörlerine karşı kirlilik koruması, saç tellerinin parlaklığını ve yönetilebilirliğini artıran bakım maddeleri ve saçta görünür kalıntı bırakmayan şeffaf bir formül de ek faydalar arasındadır. Bu kuru şampuan tüm saç tipleri ve dokuları için uygundur ve yüzde 100 geri dönüştürülebilir ambalajıyla birlikte gelir.

En İyi Eczane Kuru Şampuanı Not Your Mother’s Clean Freak Original Kuru Şampuan

Kimler içindir? Tüm saç tipleri için uygun fiyatlı ve yaygın olarak bulunan bir kuru şampuan isteyenler.

Kimler için değil: Saça bakım yapan bir kuru şampuan için daha fazla harcama yapmak isteyenler.

Not Your Mother’s’ın kuru şampuanı, yıkama günleri arasında saçları anında kurtaran ferahlatıcı narenciye kokusuna sahip vegan ve zulüm içermeyen bir formüldür. Pirinç ve arpa nişastası kullanan bu kuru şampuan, arkasında beyaz kalıntı bırakmayan formülü sayesinde koyu ve açık tonlu saçlar için uygundur. Bu kalıntı eksikliği, haftada bir kez saç derisi peelingi veya arındırıcı bir şampuanı rutininize dahil ettiğiniz sürece saç derisinde minimum ürün birikmesi anlamına da gelir.

En İyi Toz Kuru Şampuan Briogeo Scalp Revival Kuru Şampuan

Kimler içindir? Doğal türevli, toz kuru şampuan arayanlar.

Kimler için değil: Hareket halindeyken kullanmak için kuru şampuan isteyenler.

Aerosol içermeyen bu kuru şampuan, saç derisini detoksifiye etmek için aktif kömür ile aşılanırken, eklenen biotin saç tellerini güçlendirmek için çalışır, böylece esnek ve yağsız hissedilen saçlar elde edilir. Pudra formülüne rağmen, saç derisindeki sebum üretimini normalleştirmek için ek bir büzücü görevi gören cadı fındığı içerik profilinde yer alır.

Briogeo serisinin geri kalanı gibi, Scalp Revival Charcoal + Biotin Kuru Şampuan da silikon, sülfat, ftalat, paraben, yapay boya ve DEA (dietanolamin) içermez. Bonus olarak, bu ürün piyasada glütensiz olan birkaç üründen biridir, bu da onu hassasiyeti olanlar için güvenli hale getirir.

En İyi Köpük Kuru Şampuan Batiste Susuz Temizleme Köpüğü + Parlatıcı

Kimler içindir? Kuru şampuanın beyaz bir kalıntı bıraktığını düşünen koyu renk saçlı kişiler.

Kimler için değildir: Sarı veya ağartılmış saçlara sahip kişiler.

Markanın ikonik argan yağı ile aşılanmış Moroccanoil Koyu Tonlar Kuru Şampuan, geleneksel kuru şampuanların saç diplerinde beyaz veya pudramsı bir kalıntı bıraktığını düşünen kişiler için özel olarak formüle edilmiştir. Pirinç nişastası aşırı ter ve sebum üretimini emmeye yardımcı olurken, argan yağından gelen antioksidanlar ve esansiyel yağ asitleri uygulama sonrası saç tellerini kondisyonlu tutar.

Formül, renkli işlem görmüş saçların yanı sıra tüm saç tipleri ve stilleri için güvenlidir. Bu kuru şampuanın iki boyu bulunduğundan bahsetmeye gerek bile yok, bu da onu bir sonraki seyahatlerinde yanlarına almak için TSA dostu bir kuru şampuana ihtiyaç duyan herkes için ideal bir seçim haline getiriyor.

Yorum yapın